Πάτρα: Εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα και το έβαλε στα πόδια-Τον κυνήγησαν οι αστυνομικοί και αυτός πήδηξε τον μαντρότοιχο! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

αγρια καταδίωξη στην αγια βαρβαρα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι και περαστικοί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Μπροστά τους εκτυλίχτηκαν σκηνές αστυνομικής ταινίας, όταν μοτοσικλετιστές της ομάδας Δίας "έστρωσαν" στο κυνήγι νεαρό ο οποίοςεπέβαινε σε μοτοσικλέτα και δεν υπάκουσε σε σήμα για έλεγχο.
Ο νεαρός ηλικίας περίπου 20 ετών, εγκατέλειψε την μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην συμβολή της Σολωμού με την Καποδιστρίου και άρχισε να τρέχει στα στενά. Κατευθύνθηκε στην οδό Πετμεζά και στη συνέχεια έκανε σάλτο σε μαντρότοιχο και εξαφανίστηκε.
Αμέσως στο σημείο όπου είχε εγκαταλείψει την μοτοσικλέτα κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και άρχισαν να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και υλικό DNA από το όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr για τουυς αστυνομικούς είναι όλα ανοιχτά τα ενδεχόμενα, καθώς όπως φαίνεται η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πολύ πιθανό να είναι κλεμένη, καθώς δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού.

 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

Διαβάστε επίσης