Αύριο η κηδεία του Λεωνίδα Σ. Καρκούλια στα Νιφορέικα – Οι τελευταίες αναρτήσεις από το μοιραίο ταξίδι

Το «αντίο» των φίλων του

Αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου, οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Λεωνίδα Καρκούλια. Η κηδεία του 48χρονου θα γίνει στις 11πμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νιφορείκων.

Ο πρόωρος χαμός του Λεωνίδα Καρκούλια σημάδεψε τις τελευταίες μέρες το χωριό και την ευρύτερη κοινωνία της δυτικής Αχαΐας που τον αγάπησε και τον εκτίμησε ως έναν άνθρωπο, μετρημένο, ευγενικό και καλό οικογενειάρχη.

«Ο Λεωνίδας ήθελε πάντα να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με την αγαπημένη του μηχανή», λένε φίλοι του. Μόνο που αυτό ήταν το τελευταίο.

Στα Νιφορέικα, ο πόνος μεγάλος. Κλειστή η επιχείρηση του 48χρονου. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται στη μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του Τη σύζυγό του Βαρβάδα και τους δύο τους παιδιά, Σπύρο και Αλίκη. Τραγική ειρωνεία. Η κόρη του αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τη μέρα που «εφυγε» ο αγαπημένος της πατέρας, έμαθε έμαθε για την υψηλή βαθμολογία της, η οποία της εξασφαλίζει σπουδές στην Ιατρική σχολή που τόσο ήθελε. 

Ο γνωστός Αχαγιώτης, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Σερβία. Ο Λεωνίδας Καρκούλιας, ταξίδευε με την αγαπημένη του μηχανή και μάλιστα μέσω facebook ενημέρωνε τους φίλους του για την υπέροχη διαδρομή και εμπειρία του.

«Ολοκλήρωση 2ης διαδρομής (Γιάννενα – Ποντγκόριτσα)
1η Σοβαρή απώλεια…. Δυστυχώς το ελικοπτερακι βυθίστηκε στα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων”, είχε γράψει χαρακτηριστικά στο facebook αναρτώντας φωτογραφίες από τη διαδρομή». Μια από τις τελευταίους του αναρτήσεις στο facebook. 

 

Η οικογένειά του,  ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο στη Σερβία, ότι ο 48χρονος ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Άμεσα έσπευσαν οι δικοί του να τον δουν. Στα Νιφορέικα και στην ευρύτερη περιοχή η είδηση του τραυματισμού του «πάγωσε» τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ήσυχος άνθρωπος, ευγενικός με τα δικά του όνειρα για τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη και πόνο την τοπική κοινωνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λεωνίδας Καρκούλιας, ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την αγάπη του για τον τόπο του και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, με το drone είχε δημιουργήσει εκπληκτικά βίντεο με τις ομορφιές και τα σημεία αναφοράς του τόπου.

Τα μηνύματα των φίλων του

Πολλά είναι τα μηνύματα των φίλων του στο facebook. Χαρακτηριστικά είναι αυτά του προέδρου της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κάτω Αχαΐας Κώστα Παυλίδη. «Έφυγε νωρίς για ένα ταξίδι μεγάλο… Καλό ταξίδι Λάκη…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που είχε φτιάξει ο Λεωνίδας Καρκούλιας για τη δυτική Αχαΐα, το οποιο παρουσιάστηκε στην ημερίδα που διοργνάνωσε ο δήμος με την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ.  

 

 

 

Διαβάστε επίσης