Η πτώση τους θα είναι εκκωφαντική !

του αθανασιου νταβλουρου , τ. βουλευτη αχαιας

Η πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάματος σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του ετερόκλητου κυβερνητικού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων που γνώρισε ο τόπος.

Είναι αυτοί που υπόσχονταν ότι θα καταργούσαν το μνημόνιο, που θα έβαζαν τέλος στον ΕΝΦΙΑ, που έταζαν ότι θα έδιναν 13η σύνταξη και 751 ευρώ κατώτατο μισθό, για να έλθουν σήμερα να εφαρμόσουν την πιο σκληρή μνημονιακή πολιτική.

Είναι αυτοί που μας κατηγορούσαν μέχρι χθες ως «προδότες» και «γερμανοτσολιάδες», για να κάνουν σήμερα τα επίχειρα στις πλάτες ενός εξαπατημένου λαού και καταπατώντας ανερυθρίαστα την όποια (στο μιλητό) ιδεολογία τους, προκειμένου να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία.

Και μνημόνιο έφεραν- το χειρότερο όλων- και τον ΕΝΦΙΑ διατηρούν, και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κάνουν, ακόμη και στις «επάρατες» ιδιωτικοποιήσεις προχωρούν άρον άρον, ξεπουλώντας τα πάντα!!!

Η ελληνική κοινωνία αρχίζει και πληρώνει τον δυσβάστακτο λογαριασμό της παντελούς ανικανότητας τους, της ανευθυνότητας τους, της δήθεν «σκληρής» διαπραγμάτευσης τους.

Οι πολίτες υποφέρουν, βλέποντας να πηγαίνουν στράφι οι θυσίες τους, και κινδυνεύοντας να χάσουν ακόμη και τα σπίτια τους. Απ’ αυτούς τους ίδιους που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»!!!
Μπροστά στην καταστροφή που έχουν προκαλέσει, ό, τι κι αν κάνουν από δω και πέρα για να εξωραϊσουν τη μαύρη πραγματικότητα, όσα επικοινωνιακά τερτίπια κι αν επιστρατεύσουν, δεν θα σωθούν.

Ο κόσμος τους πήρε πια χαμπάρι και θα τους στείλει από εκεί που ήλθαν, δίνοντας τη δέουσα απάντηση σ’ αυτούς που τον παραπλάνησαν και τον εξαπάτησαν επανειλημμένως και συνειδητά, για να πάρουν την εξουσία.

Η πτώση τους θα είναι εκκωφαντική, ατιμωτική, ενώ θα συνιστά και απόδοση δικαιοσύνης από το εκλογικό σώμα για τα ψέματα που είπαν και τον άκρατο λαϊκισμό που καλλιέργησαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ