Πάτρα: Πεζόδρομοι και πεζοδρόμια "κλεισμένα"! Ούτε ασθενοφόρο δεν μπορούσε να περάσει στην Παντανάσσης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΆΟς ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το tempo24.gr, εγραψε νωρίτερα για το χάος στο κέντρο της Πάτρας, Δευτέρα σήμερα πρώτη ημέρα της εβδομάδας! 

Να λοιπόν που το χάος... δεν επέτρεψε ούτε σε ασθενοφόρο να περάσει από τον πεζόδρομο της Παντανάσσης. Οπως βλέπετε το όχημα έκτακτης ανάγκης, δεν μπορούσε να διέλθει λόγω των δικύκλων που είχαν σταθμεύσει. Φυσικά και οι οδηγοί δεν περιορίζονται στα πεζοδρόμια αλλά παρκάρουν και τους πεζόδρομους! Ας ελπίσουμε το ασθενοφόρο να έφτασε εγκαίρως στον προορισμό του. Να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν με δυσάρεστες συνέπειες. 

Στο μεταξύ τα μπλοκ της Τροχαίας από το πρωί, έχουν πάρει "φωτιά"! 

Η Τροχαία βγήκε με τα ... μπλοκάκια και "σαρώνουν" τις διπλοσταθμεύσεις αλλά και τα οχήματα που έχουν σταθμεύσει παράνομα πάνω σε πεζοδρόμους. Σοβαρό πρόβλημα αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου (πάνω και κάτω μέρος), αλλα και στην Καραϊσκάκη και Γούναρη. Αυτοκίνητα και μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια σε Κορίνθου και Κανακάρη να εμποδίζουν τη διεύλευση των πεζών ενώ το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλα σημεία. Επίσης οχήματα έχουν σταθμεύσει σε πολλές θέσεις ΑμΕα. 

Η Τροχαία "κυνηγάει" τις παράνομες σταθμεύσεις και σε πολλές περιπτώσεις βγαίνουν ... μπλοκάκια για βεβαίωση κλήσεων. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ