Πάτρα: Σε νέο περιστατικό ενεπλάκη ο «γνώριμος» από την υπόθεση των «μπράβων» - Σοβαρό επεισόδιο με οδηγό σε φωτεινό σηματοδότη

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην τοπική Αστυνομία με τον «γνώριμό» της από την υπόθεση των «μπράβων» και τις κατά καιρούς επιθέσεις σε αστυνομικούς.

Νωρίς το απόγευμα όπως έγραψε το tempo24.gr, ενεπλάκη σε σοβαρό περιστατικό στις Εργατικές Κατοικίες της Παραλίας Πατρών με τραυματισμό ενός νεαρού.

Λίγη ώρα αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στην Πατρών – Κλάους στο ύψος της οδού Σεφέρη στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο ίδιος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας οδηγώντας το ασημί αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε από το προηγούμενο συμβάν, με απότομες κινήσεις και όντας σε μεγάλη υπερένταση επιτέθηκε φραστικά σε έτερο οδηγό που βρισκόταν στον φωτεινό σηματοδότη.

Παρά λίγο και εκεί να έχουμε συμπλοκή όμως τελικά επικράτησε ψυχραιμία από τον άλλον οδηγό και δεν είχαμε τίποτα χειρότερα.

Να σημειωθεί πως από την προηγούμενη συμπλοκή η νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για τις πρώτες βοήθειες.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ