Νέες συλλήψεις "μαϊμού" αποκλειστικών στο Νοσοκομείο Αιγίου - "Έφοδος" χθες το βράδυ

Χειροπέδες σε μια 43χρονη και μια 58χρονη

"Λαβράκι" για ακόμα μια φορά έβγαλαν οι έλεγχοι της αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, καθώς εντοπίστηκαν να εργάζονται παρανόμως ως αποκλειστικές νοσοκομές δυο γυναίκες ηλικίας 43 και 58 ετών αντίστοιχα,

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι γυναίκες που είναι Ελληνίδες, ασκούσαν το επάγγελμα χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια.

Η "έφοδος" των αστυνομικών έγινε στις 8 το βράδυ της Παρασκευής.Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών και συγκεκριμένα το βράδυ της 6ης Ιουνίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, έξι γυναίκες, τρεις ημεδαπές και τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 68, 51, 46, 27, 42 και 52 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας Περί Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου εντόπισαν τις έξι γυναίκες να ασκούν το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου,  χωρίς να κατέχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ