Στην Πάτρα ο Βασίλης Οικονόμου σε ημερίδα της Ν.Δ για την απασχόληση

Τον Ιούλιο

Από τον Τομέα Εργασίας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής:

Η Ν.Δ., ενόψει του σχεδιασμού που εξελίσσει για την επόμενη μέρα της χώρας, έχει ήδη θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την αύξηση της απασχόλησης μέσα από επιθετικές και παραγωγικές πολιτικές, σε συνδυασμό με την αναζωογόνηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ώστε να εξασφαλίζονται σταθερές και ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Τομέας Εργασίας της Ν.Δ. διοργανώνει στις 8 Ιουνίου στην Τεχνόπολη της Αθήνας εκδήλωση με θέμα την αποτελεσματική απασχόληση και τη δημιουργία βιώσιμων και ποιοτικών θέσεων εργασίας. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα χαιρετίσει και ο Πρόεδρος της Παράταξης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμέσως μετά, εντός του Ιουλίου, η πρώτη αντίστοιχη εκδήλωση στην ελληνική περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Πάτρας, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος της ΝΔ για την τόνωση της απασχόλησης σε μία περιοχή που επί πολλά χρόνια πλήττεται από κλίμα από-επένδυτικότητας και συρρίκνωσης των θέσεων εργασίας.

Η εκδήλωση θα έχει ως θέμα: "Πολιτικές Απασχόλησης" και διοργανώνεται από τον Τομέα Εργασίας της Ν.Δ., με επικεφαλής τον Βουλευτή Επικρατείας, κ. Βασίλη Οικονόμου, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Αχαΐας. Ο κ. Οικονόμου, μαζί με πλειάδα στελεχών της ΝΔ αναμένεται να παραστούν στην Πάτρα, όπου και θα έχουν επαφές και συνομιλίες με τοπικούς παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης