Απόλλων Πάτρας: Η δήλωση Καμίση για τη νίκη του στις εκλογές της διοίκησης

θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος

Mε αφορμή τη σαρωτική νίκη στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, ο Φίλιππος Καμίσης έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως,  όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και των συνεργατών μου. Η υποστήριξή τους αποτελεί για εμάς αναγνώριση του έργου μας, αλλά και μεγάλη ευθύνη για να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος την προσπάθεια να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Απόλλωνα.  Σεβόμενοι την ιστορία του Συλλόγου επιλέξαμε συνειδητά να μην ακολουθήσουμε τους αντιπάλους μας στην προεκλογική τους τακτική, αλλά να μιλήσουμε με το έργο μας.

Η οικογένεια του Απόλλωνα της Πάτρας βγήκε ακόμη πιο δυνατή από τις εκλογές και με το ίδιο ήθος και αξιοπρέπεια θα συνεχίσει την πορεία της στο μέλλον με στοχευμένες δράσεις.

Με υπευθυνότητα, προσήλωση και συνέπεια θα είμαστε παρόντες, δίπλα στην ομάδα και μαζί με τον φίλαθλο κόσμο θα κρατήσουμε τον Απόλλωνα στην ΚΟΡΥΦΗ! Από σήμερα κιόλας ξεκινά ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου με προτεραιότητα την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή, Κώστα Μέξα που έχει ήδη δρομολογηθεί, αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ».

        

Διαβάστε επίσης