Ο Πατρινός επιχειρηματίας Κώστας Τρίγγος στον Αντώνη Σρόιτερ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΌΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΥΤΟΨΙΑ"

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, χιλιάδες νέα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα από τα σημαντικότερα στοιχήματα της ζωής τους, τις Πανελλαδικές εξετάσεις.


Σημερα Τρίτη 31 Μαΐου, στις 00:45, η εκπομπή Αυτοψία γυρνά τον χρόνο πίσω. Είκοσι χρόνια μετά, ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους πρώτους των πρώτων εκείνης της εποχής, όταν χαρούμενοι βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, και καταγράφει τι κάνουν σήμερα αλλά και εάν η πρωτιά τούς οδήγησε στην επιτυχία.

Μεταξύ αυτών συαντά και τον Πατρινό Κώστα Τρίγγο. Αριστούχος φοιτητή του Μαθηματικού Πάτρας και σήμερα ιδιοκτήτης τριών επιχειρήσεων στον κλάδο της εστίασης (Γύρος του Κόσμου και δύο αρτοποιεία σε Ερμού και Γούναρη).

"Αποφάσισα πάρα το γεγονός ότι μπήκα σε πολύ καλή σειρά και αποφοίτησε με πολύ καλό βαθμό από τη σχολή μου, να τα αφήσω και να ασχοληθώ με την οικογενειακή επιχείρηση", λέει στο tempo24.gr, ο Κώστας Τρίγγος. Και προσθέτει ότι ήθελε να σπουδάσει στην Πάτρα για να μπορεί παράλληλα να δουλεύει. Εξηγεί ότι δεν είναι φυσικά το τέλος του κόσμου για όποιο παιδί δεν πετυχαίνει στις Πανελλήνιες, απλά πρέπει να έχει μέσα του δύναμη, όρεξη και πίστη στον εαυτό του. Ευτυχώς για τον ίδιο, το ότι άφησε το πτυχίο του κάπου στην άκρη... του βγήκε σε καλό! 

Διαβάστε επίσης