Πάτρα: Ενώπιον Ανακριτή σήμερα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της - Αγωνία για την τύχη της ανήλικης

Παραμένει στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ρίου

Στα Δικαστήρια Πατρών θα μεταφερθεί εκ νέου σήμερα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε από η 37χρονη που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες, όπως έγραψε το tempo24.gr πως έβαζε την ανήλικη ανιψία της να προβαίνει σε άσεμνες σεξουαλικές πράξεις και να την βιντεοσκοπεί...!

Με την σχηματισθεία σε βάρος της δικογραφία για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, αφού στο κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε υλικό με "πρωταγωνίστρια" την 8χρονη κόρη της αδελφής θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελικού Λειτουργού και θα κληθεί να δικαολογήσει τις αρρωστημένες πράξεις της.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα κατά την προάνακριση, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, που χειρίζονται την υπόθεση πως ότι έκανε το έκανε "για πλάκα" και πως δεν έχει καμία πρόθεση να βλάψει την μικρή.

Η 8χρονη ωστόσο από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης της υπόθεσης με Εισαγγγελική εντολή, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον. Αρχικά το κοριτσάκι φιλοξενήθηκε από την γιαγιά της, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία Βοήθεια", όπου παραμένει μέχρι και σήμερα, έως ότου αποφασιστεί σε ποιο ίδρυμα θα μεταφερθεί.

 

 

Διαβάστε επίσης