Πάτρα: Στο Νοσοκομείο του Ρίου η 8χρονη που βιντεοσκοπούσε η θεία της - Ποια η "τύχη" της

Απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον με εντολή Εισαγγελέα

Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία Βοήθεια", βρίσκεται από χθες Παρασκευή η 8χρονη, η οποία έπεσε θύμα, των αρρωστημένων πράξεων της 37χρονης θείας της, που δεν δίστασε όπως έγραψε το tempo24.gr, να την προτρέπει να ερωτροπεί και να την βιντεοσκοπεί!

Με Εισαγγελική εντολή, η ανήλικη απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί που θα φιλοξενηθεί...Εκτιμάται πως η μεταφορά της σε ίδρυμα ανηλικών είναι μονόδρομος.

Η 8χρονη αμέσως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, διέμενε με την γιαγιά της και παρακολουθείτο από παιδοψυχολόγο. Το πρωτοφανές περιστατικό, σύμφωνα με πληρφορίες του tempo24.gr, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η νεαρή γυναίκα και η ανήλικη ανιψία της, που έκαναν σαφή αναφορά για την "περίεργη" συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Η 37χρονη θεία της - αδελφή της μητέρα της - θα οδηγηθεί εκ νέου την Τρίτη στα Δικαστήρια Πατρών, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Παρασκευή από τον Εισαγγελέα. Βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού, καθώς στο κινητό της βρέθηκε βίντεο με "πρωταγωνίστρια" την μικρή.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, που χειρίστηκαν την υπόθεση δηλώνουν σοκαρισμένοι από τις περιγραφές, που αφορούν σε ότι ζητούσε η θεία να κάνει η 8χρονη. Η εξήγηση μάλιστα της 37χρονης γιατί προέβει σε αυτές τις πράξεις "πάγωσε" τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως μια γυναίκα έβαζε για "πλάκα" όπως υποστήριξε το παιδί της αδελφής της να θωπεύεται και να το βιντεοσκοπεί!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ