Α1 ΕΣΚΑ-Η: Νίκες για Αχαγιά 82 και Αγυιά - Ο "χάρτης" των πλέι οφ - Οι αγώνες της Κυριακής και ο δρόμος για την άνοδο!

αγωνία ακόμα... για τα δύο ζευγάρια

Νίκη με 74-77 απέσπασε η Αχαγιά 82 κάνοντας την ανατροπή στο κλειστό της Αγυιάς – για πολλούς το «θαύμα» – και φέρνει πλέον την επόμενη μάχη για την άνοδο στο κλειστό της Αχαγιάς! Στη "μάχη" του άλλου ζευγαριού είχαμε νίκη της Αγυιάς επί της ΕΑΠ με σκορ 71-65. 

Τα Δεκάλεπτα στον αγώνα Παναχαϊκή - Αχαγιά 82: 13-16, 36-29 , 54-60, 74-77

Το σκορ στις μεταξύ αναμετρήσεις των ομάδων είναι 2-1 υπέρ της Παναχαϊκής. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας. Αν νικήσουν οι «κόκκινοι» η αναμέτρηση επαναλαμβάνεται την Τετάρτη στην Πάτρα. Σε περίπτωση νίκης της Παναχαϊκής, η ομάδα της Πάτρας θα παίξει στον τελικό με τον νικητή του δεύτερου ζευγαριού ΕΑΠ – Αγυιά.

Παναχαϊκή (Λιόνας): Α. Μασούρας, Γατσούλης, Φ. Παναγόπουλος, Τόγιας, Ρεκούτης, (αρχική 5αδα), Παππάς, Ζαφειρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Πατσαρούχας, Λ. Παναγόπουλος, Νακόπουλος.
Αχαγιά ’82 (Σαράντης): Σταμόπουλος, Κοτσέτας, Νικολόπουλος, Τσεκλένης, Βεσκούκης, (αρχική 5αδα), Λυκούδης

ΑΓΥΙΑ - ΕΑΠ

Το σκορ στις μεταξύ αναμετρήσεις των ομάδων είναι πλέον 2-2 μετά τη νίκη της Αγυιάς στο "Τόφαλος". Το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ, θα το γνωρίζουμε την Κυριακή στον αγώνα που θα γίνει στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ