Πάτρα: Καλά στην υγεία της η 3χρονη - Το χέρι της εγκλωβίστηκε σε ανελκυστήρα

Τραυματίστηκε την Μεγάλη Πέμπτη

Αίσια εξέλιξη είχε η περιπέτεια της 3χρονης που το απόγευμα της Μ. Πέμπτης, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες εγκλωβίστηκε το χέρι της σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας επί της οδού Καρπασίας 5 στην περοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Οπως είχε γράψει το tempo24.gr, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν μόνο ένα κάταγμα στο δάχτυλο της.

Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών. 

Το περιστατικό συνέβη, όταν σύμφωνα με πηγές το κοριτσάκι συνοδευόμενο από τον πατέρα της που την κρατούσε από το ένα χέρι, μπήκε στο ασανσέρ και σε κλάσματα δευτερολέπτων το άλλο άκρο της "βρέθηκε" στην πόρτα!

Οι γονείς του παιδιού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το προσωπικό της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που από την πρώτη στιγμή έτρεξαν για να βοηθήσουν το 3χρονο κοριτσάκι τους, δίνοντας την ψυχή τους για να απεγκλωβίσουν το χέρι του από το ασανσέρ, με τέτοιο ζήλο και ενδιαφέρον σαν ήταν το δικό τους παιδί.

Ιδιαιτερα συγκινητικο ειναι και το καθημερινο ενδιαφερον των ανθρωπων της Πυροσβεστικης για τη μετεγχειρητικη πορεια του παιδιου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ