Ικανοποιημένος από το 10ο Συνέδριο και από τα νέα μέτρα της Ν.Δ. ο Βασίλης Μπεκίρης

"Τα νέα μέτρα του Μητσοτάκη θα αλλάξουν τη μορφή του τόπου μας και τη μοίρα του λαού μας"

Πλήρως ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του στο 10ο Συνέδριο της Ν.Δ. ο Βασίλης Μπεκίρης. 

Η ικανοποίησή του οφείλεται στα νέα μέτρα τα οποία εξήγγειλε ο νέος ηγέτης της παράταξης Κυριάκος Μητσοτάκης και τα οποία εφαρμοζόμενα θα αλλάξουν τη μορφή του τόπου  μας και τη μοίρα του λαού μας.

Παρομοίωσε δε ο παλαίμαχος πολιτικός, τα νέα μέτρα με εκείνα τα οποία είχε εξαγγείλει ο μεγάλος ηγέτης Κωνσταντίνος Καραμανλής στο 1ον Συνέδριο της Χαλκιδικής το οποίον είχε γίνει το 1979 και στο οποίο ο υποφαινόμενος είχε μετάσχει ως νεαρός τότε Βουλευτής.

Όπως εκείνα τα μέτρα του Κων/νου Καραμανλή έτσι και τα νέα μέτρα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στη σωστή κατεύθυνση και εφαρμοζόμενα θα βγάλουν τη χώρα μας από τα αδιέξοδα και θα οδηγήσουν και πάλι τον ελληνικό λαό στη πρόοδο και την ευημερία.

Ειδικότερα ο Βασίλης Μπεκίρης διαπίστωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων ήσαν  νέοι άνθρωποι, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα ηνία της παράταξής μας αναλαμβάνουν νέα στελέχη τα οποία συνεργαζόμενα με τον νέο μας αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη θα οδηγήσουν τη χώρα μας και τον Ελληνικό λαό εκεί που πραγματικά πρέπει και εκεί που θέλουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες.

Τέλος ο Βασίλης Μπεκίρης είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου να συναντηθεί με πολλά ηγετικά στελέχη της παράταξης καθώς και με πολλούς συναδέλφους του Βουλευτάς από το 1974 μέχρι το 1996 που ήταν μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης