Στ. Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας φτάνει όλα τα πράγματα στο αμήν

Τι είπε σε συνέντευξη

«Νομίζω ότι το σενάριο "δούλεψα 17 ώρες και έφερα μια καλή συμφωνία" το εξαντλήσαμε πέρυσι και δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί. Απλώς ο κ. Τσίπρας κατά την προσφιλή του τακτική φτάνει όλα τα πράγματα στο αμήν για να πουν οι Έλληνες, υπό το φόβο ότι θα έχουμε ακόμη χειρότερες εξελίξεις, ότι ακόμα και αυτά τα μέτρα είναι καλοδεχούμενα», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ραδιόφωνο Βήμα FM.

Για τη στάση που πρόκειται να τηρήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στις ψηφοφορίες στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αρνούνται πραγματικά να ψηφίσουν. Είναι παιχνίδια πριν από το συνολικό “ναι”. Ουσιαστικά η υπόθεση έχει τελειώσει. Υπάρχει μία καθυστέρηση σε δευτερεύοντα πράγματα, η οποία δεν δικαιολογεί όλο αυτό το κλίμα της εκλογολογίας. Θα το δούμε βέβαια στην πράξη».

Προσέθεσε δε τα εξής: «Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θέλει να χάσει τις καρέκλες. Οι 153 βουλευτές έχουν εξαρτηθεί από το κράτος με ποικίλους τρόπους άρα αυτοί οι βουλευτές θα ψηφίσουν θετικά στην επόμενη ψηφοφορία και πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας θα τα έχει τα περισσότερα συμφωνήσει».

Πηγή: AΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ