Πιγκ -πογκ: Τσεγγενές και Αθανασοπούλου νικητές στο ανοιχτό τουρνουά Πάσχα

εντυπωσιακό θέαμα στο Κουκούλι

Δυνατά παιχνίδια, εντυπωσιακό θέαμα και πολλή διασκέδαση είχαμε στο Ανοικτό Τουρνουά Πάσχα Ανδρών – Γυναικών, που έγινε τη Κυριακή 24/4 στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Οι αγώνες ξεκίνησαν από τις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 6 το απόγευμα, με όλους τους συμμετέχοντες απόλυτα ικανοποιημένους, γιατί είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολλούς αγώνες  χωρίς να υπάρχει το άγχος της νίκης, αυτό όμως δε τους έκανε λιγότερο ανταγωνιστικούς .

Σημαντικό είναι ότι ο μικρότερος αθλητής της διοργάνωσης ήταν 9 χρονών, ενώ ο μεγαλύτερος 73 χρονών, πράγμα που δείχνει ότι το πιγκ-πογκ είναι άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να προσφέρει άθληση και ψυχαγωγία.

Στον αγωνιστικό τομέα, στους άνδρες υπήρξαν εκπλήξεις και ανατροπές κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά στο τέλος επικράτησε άνετα ο Ανδρέας Τσεγγενές των Φοινίκων Πάτρας που ήταν και φαβορί, ενώ στις γυναίκες η Χριστίνα Αθανασοπούλου αν και δεύτερο φαβορί κατάφερε να πάρει τη 1η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ

1.       ΤΣΕΓΓΕΝΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΠΑΛ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

2.       ΜΠΙΘΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

3.       ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – ΑΟ ΠΑΓΩΝΑ

3.       ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ – ΑΟ ΠΑΓΩΝΑ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1.       ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ  

2.       ΠΑΡΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΣ ΑΛΦΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

3.       ΚΑΦΑΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗ – ΦΑΕΘΩΝ ΑΟ

3.ΚΑΦΑΤΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ – ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η εταιρία επεξεργασίας ελαιολάδου ΟΛΥΜΠΙΑ-ΧΕΝΙΑ ΑΒΑΕ που προσέφερε τα δύο αρνιά που δόθηκαν στους νικητές, καθώς και προϊόντα της στους δεύτερους και τρίτους