Η αλήθεια, «οξυγόνο» για τον τόπο μας

του Βασίλειου Βλασταρά, Προεδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Πάτρας

Μέσα σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας που δοκιμάζει την ελληνική κοινωνία, ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου μας  είναι πιο κομβικός και καθοριστικός από ποτέ.

Το 10ο Εθνικό Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν το επισφράγισμα της ενότητας της παράταξης, που πιο ενωμένη και πιο ισχυρή τολμάει αποφασιστικές αλλαγές, οργανώνεται, ανανεώνεται και θωρακίζεται. Η Νέα Δημοκρατία κάνει το μεγάλο άνοιγμα και προσελκύει στους κόλπους της ανθρώπους που εκούσια απείχαν από την ενεργώ ενασχόληση με τα κόμματα, καλεί όλους τους πολίτες να συστρατευτούν στην κοινή προσπάθεια για μια νέα αρχή που θα βασίζεται στην ελευθερία και στην αλληλεγγύη. Η Νέα Δημοκρατία, είναι ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, φιλελεύθερο, μεγάλο, κεντροδεξιό κόμμα που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, είναι η μόνη ισχυρή πολιτική δύναμη για όσους θέλουν να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα.

Ο λαϊκισμός της Κυβέρνησης και οι μεγάλες διαψεύσεις που κόστισαν πολύ ακριβά στην ελληνική κοινωνία πρέπει να λάβουν οριστικά τέλος για να προχωρήσουμε μπροστά και να χτίσουμε ένα νέο αύριο με θεμέλια την αλήθεια και τη δουλειά για το καλύτερο. Τα «5 Άλφα» της Κυβερνητικής μας πρότασης, Ανάπτυξη – Αξιοκρατία – Αλληλεγγύη – Αριστεία – Αξιοπιστία, είναι οι σταθερές βάσεις για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη χώρα που θα παράγει και θα στέκεται μόνη της στα πόδια της.

Η φυγή προς τα εμπρός θα επιτευχθεί μόνο αν βάλουμε διαχωριστική γραμμή στο παρελθόν και μόνο αν προχωρήσουμε με ειλικρίνεια και πολύ δουλειά. Η συμφωνία αλήθειας που προτείνει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος δρόμος, αν θέλουμε ένα καλύτερο αύριο, αν θέλουμε να δώσουμε «οξυγόνο» στον τόπο μας που ασφυκτιά. Επενδύοντας στη συμφωνία αλήθειας και στην κοινωνική συμμαχία, επενδύουμε σε μια νέα Ελλάδα της δημιουργίας και της προόδου, όπως της αξίζει να είναι!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ