Πάτρα: Οι δημοσιογράφοι του tempo24.gr συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία και καταγγέλλουν μεθοδεύσεις δημιουργίας απεργοσπαστικών μηχανισμών!

την ώρα που επιχειρείται αφαίμαξη των ασφαλιστικων μας ταμειων

Από αργά το βράδυ της Τρίτης περιήλθε σε γνώση της συντακτικής ομάδας του tempo24.gr οτι είναι σε εξέλιξη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού, προκειμένου να αναρτηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή ειδήσεις σε διαδικτυακές πύλες της Πάτρας.

Δηλαδή, να επιστρατευτούν «συντάκτες» προκειμένου να «σπάσει» η 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για αύριο και μεθαύριο η ΠΟΕΣΥ και οι Ενώσεις Συντακτών της χώρας, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Οι διασταυρωμένες πληροφορίες μας αναφέρουν οτι ήδη για αυτές τις κινήσεις διατυπώνονται σφοδρές αντιδράσεις από την συντριπτική πλειοψηφία των διαδικτυακών τόπων της περιοχής.

Σε μία περίοδο που επιχειρούνται ανατροπές των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων και επιδιώκεται η αφαίμαξη των πόρων των ασφαλιστικών μας Ταμείων, όψιμοι «εργοδότες» που κόπτονταν στο παρελθόν για τα δικαιώματα των εργαζομένων, στήνουν απεργοσπαστικά παραμάγαζα.

Τα μέλη της συντακτικής ομάδας του tempo24.gr δηλώνουν ξεκάθαρα οτι στοιχίζονται απόλυτα με την απόφαση των δημοσιογραφικών Ενώσεων και θα συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί από τις 6 το πρωΐ της Πέμπτης μέχρι τις 6 το πρωΐ του Σαββάτου.

Καταγγέλλουν κάθε προσπάθεια δημιουργίας κλίματος διάσπασης του αγώνα του συνόλου της δημοσιογραφικής οικογένειας και αφήνουν τους μεθοδευτές της στην κρίση των αναγνωστών και της κοινωνίας που βιώνει τις συνέπειες των κεντρικών αποφάσεων.

Υπενθυμίζουν δε οτι επαγγελματικοί κλάδοι βρίσκονται ήδη σε πολύμηνες αγωνιστικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας το αυτονόητο, δηλαδή την επιβίωσή τους ερχόμενοι σε μετωπική σύγκρουση με την Κυβέρνηση.

Υπενθυμίζουν τέλος σε όλους όσους ΣΗΜΕΡΑ προωθούν απεργοσπαστικές κινήσεις την σοφή λαϊκή ρήση:

Ας μην είμαστε «ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι»

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ