Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Μεσολόγγι

ενδέχεται να περάσει και από Πάτρα

Η διαγραφή του δημοσίου χρέους, η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και η ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας αναφέρονται ως πρωτεύοντες στόχοι, στο νέο κόμμα που ανήγγειλε την περασμένη εβδομάδα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η Πλεύση Ελευθερίας τοποθετείται ασφαλώς στον χώρο της ευρωπαϊκής Αριστεράς (θα έχει τη στήριξη της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Plan B) και προφανώς θα εκφράζει αυθεντικά τις γνωστές θέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου.
Την Τρίτη θα ενεργοποιηθεί η ψηφιακή πολιτική πλατφόρμα, καθώς και το ψηφιακό σύστημα οικονομικής ενίσχυσης του κόμματος. Η πολιτική πλατφόρμα θα παραμείνει «ανοιχτή» για τρεις εβδομάδες και θα υποδέχεται τα νέα μέλη που αυθόρμητα θα εγγράφονται. Παράλληλα θα ολοκληρωθεί η οργανωτική δομή μέσα από ανοιχτές διαδικασίες επιλογής και εκλογής. Τα γραφεία της Πλεύσης Ελευθερίας θα βρίσκονται, κατά πάσα πιθανότητα, στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων.
Η κ. Κωνσταντοπούλου αρχίζει περιοδεία σε περισσότερες από 50 πόλεις (μεταξύ των οποίων Πάτρα, Πύργος και Αγρίνιο), ξεκινώντας από το Μεσολόγγι στις 24 Απριλίου, ημερομηνία εορτασμού της Εξόδου.
 

Διαβάστε επίσης