"Ζητάμε την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων του πρωθυπουργού"

απο την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

   Κορυφαίο Κυβερνητικό στέλεχος,  ο κ. Ρήγας, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, πριν λίγες μέρες από την πόλη μας, μας εγκάλεσε όλους και τον Δήμαρχο της πόλης, γιατί δεν αποδεχόμαστε την Κυβερνητική πρόταση!!!, για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου!

 Η οποία πρόταση μάλιστα είναι καλύτερη από την Σύμβαση Προσωρινής Παραχώρησης!

   Ο κ. Ρήγας, τα είπε αυτά παρουσία των Βουλευτών Αχαΐας, τοπικών στελεχών και οργάνων, αλλά και απλών πολιτών μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον διέψευσε κανείς.

   Αναρωτηθήκαμε, πότε έγινε η πρόταση αυτή και δεν την αντιληφθήκαμε! Έγινε από ποιόν σε ποιόν;

    Έπεσε ο κ. Ρήγας, θύμα κακής ή σκόπιμης ενημέρωσης;

    Ή μήπως, τα Κυβερνητικά στελέχη και οι τοπικοί Βουλευτές και παράγοντες, ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι δέκα πέντε μήνες μετά την υπόσχεση του Πρωθυπουργού, λένε διαρκώς ανακρίβειες, που στο τέλος οι ίδιοι τις πιστεύουν και τις αναπαράγουν;

    Είναι συνήθης  πρακτική και από το παρελθόν, ο λαός μας το λέει «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινάει», πως η διαστρέβλωση, η παρελκυστική τακτική και η διάδοση ανακριβειών, δεν υπηρετεί τίποτα πέραν της απόστασης, από τα ήδη με κατηγορηματικό τρόπο υπεσχημένα.

   Η μόνη πρόταση που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι η πρόταση του Υπουργού κ. Δρίτσα, που βεβαίως απορρίφτηκε πανηγυρικά από το Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία της πόλης. Οι μόνοι υποστηρικτές της πρότασης αυτής, ήταν τα στελέχη της Κυβερνητικής δημοτικής παράταξης, αλλά και αυτό σαν ίδιον των κυβερνητικών παρατάξεων, έρχεται από το παρελθόν. Δεν γνωρίζουμε αν εξακολουθούν να την υποστηρίζουν, η ουσία είναι ότι η πρόταση αυτή χρεοκόπησε.

   Αλλά ας έρθουμε στην ουσία:

Αν υπάρχει Κυβερνητική πρόταση, οφείλουν άμεσα, γραπτά και με σαφήνεια, δημόσια, να την διατυπώσουν. Να την υποβάλλουν στον Δήμο Πατρέων και στο λαό της πόλης.

Όλα τα άλλα, οι διαδρομικές ενημερώσεις, η επιλεκτική αναζήτηση συμμάχων, μοιάζουν να αναπαράγουν συμβιβασμούς και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Το αίτημα της πόλης, είναι διαχρονικό και απολύτως σαφές.

Καταγράφεται σε όλες τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων τα τελευταία χρόνια.

Προβλέπεται από την Σύμβαση Προσωρινής Παραχώρησης και αποτελεί κεκτημένο του Δήμου, αλλά και δέσμευση-υπόσχεση της Κυβέρνησης.

Καλούμε την κυβέρνηση να υλοποιήσει άμεσα τη δέσμευση του πρωθυπουργού δίχως παρελκυστικές τακτικές και δίχως εκπτώσεις.

 Απόδοση στο Δήμο Πατρέων, ολόκληρου του παραλιακού μετώπου για χρήση και εκμετάλλευση από τις εκβολές του Διακονιάρη μέχρι τις εκβολές του Μειλίχου.

Ζητάμε την άμεση υλοποίηση των

δεσμεύσεων του πρωθυπουργού

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ