Έφυγε για … Ιταλία η χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας

Πήρε το εισιτήριο για τον Διεθνή Διαγωνισμό!

Πήρε το εισιτήριο για τη Νάπολη της Ιταλίας η χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, οπου θα λάβει μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 22 Μαΐου. 

Η χορωδία άφησε … άφωνο κοινό και κριτικούς στη συμμετοχή της στην 8η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών που έγινε στην Καρδίτσα.

karditsa-20.jpg

Σήμερα το πρωί έφτασε και το σχετικό email στον διευθυντή του Σχολείου Στέφανο Στεφανόπουλο, όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες και φυσικά η διάκριση των παιδιών! «Μας το είχαν πει στο τέλος της εκδήλωσης ότι ήταν σχεδόν σίγουρο. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του φεστιβάλ στην Καρδίτσα κ. Νικόλαος Ευθυμιάδης μας είχε προετοιμάσει για την πρόκριση των μαθητών. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας, τον μουσικό Σπύρο Πέττα και φυσικά όλους τους γονείς που αγωνίζονται γι αυτά τα παιδιά και είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια», λέει στο tempo24.gr ο κ. Στεφανόπουλος, εμφανώς συγκινημένος.

karditsa-2.jpg

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχε γράψει το dytikanea.gr, η χορωδία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ γοήτευσε και τον παρουσιαστή της μεγάλης μουσικής εκδήλωσης, Αλέξη Κωστάλα ο οποίος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στον μουσικό κ. Πέττα, στους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς των μαθητών για ην άψογη παρουσία τους.

karditsa-horodia.jpg

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του δημάρχου δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου, ο οποιος παρά το βαρύ πρόγραμμά του, πήγε στην Καρδίτσα να στηρίξει τα παιδιά! Τον δήμαρχο συνόδευσαν η σύζυγός του Ιουλία και ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφώντας Μπαχράς μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία.

karditsa-40.jpg

Διαβάστε επίσης