Πάτρα: Βγαίνουν μαχαίρια και λοστοί για ασήμαντη αφορμή - Κλωτσιές, μπουνιές και αιματηρά επεισόδια

τεσσερα περιστατικα ξυλοδαρμων και αγριων επιθεσεων μεσα σε μια μερα

Μπουνιές, κλωτσιές, μαχαίρια έως και λοστοί βγήκαν χθες σε αμέτρητα περιστατικά που έρχονται να καταδείξουν ότι  οι διαπληκτισμοί οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις, ιδιαίτερα

Συνολικά  τέσσερα, όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, περιστατικά ξυλοδαρμών και επιθέσεων , μέσα σε μια μέρα, καταγράφηκαν την Πέμπτη στο αστυνομικό δελτίο,  εκ των οποίων τα δύο ξεκίνησαν από οδηγική συμπεριφορά.

Η μέρα ξεκίνησε με το τροχαίο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αθανασίου Διάκου, όπου συγκρούστηκαν ΙΧ με μοτοσικλέτα. Το τροχαίο είχε επεισοδιακή εξέλιξη. Εκνευρισμένος ο μοτοσικλετιστής που έπεσε και η μηχανή του εκσφενδονίστηκε πάνω σε άλλα σταθμευμένα οχήματα, μόλις συνήλθε, επιτέθηκε κατά του οδηγού του άλλου οχήματος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.  Ο οδηγός του αυτοκινήτου δε αντέδρασε περιμένοντας την αστυνομία. Ο μοτοσικλετιστής οδηγήθηκε με "βραχιολάκια" στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι 71χρονος άνδρας μαχαίρωσε 39χρονο, μετά από μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο  για το ποιος έχει προτεραιτότητα επί της Ακτής Δυμαίων. Ο ηλικιωμένος δράστης τράπηκε σε φυγή από τον τόπο του επεισοδίου,  αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Είχε πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει τραύματα που και ο ίδιος είχε -πιθανόν από μεταξύ τους χειροδικία- αλλά έπεσε πάνω στους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί για να πάρουν κατάθεση από το θύμα.  Κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών. Σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοχρησία. 

 

Το βράδυ (20.40), στην περιοχή των ΤΕΙ  σημειώθηκε  άγριο επεισόδιο με αποτέλεσμα  τον τραυματισμό ενός 25χρονου. Τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν εναντίον του με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ ο ένας εξ αυτών κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι του 25χρονου με μεταλλικό αντικείμενο (λοστό)  και ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους περαστικούς να προσπαθούν να δώσουν στο θύμα τις πρώτες βοήθειες. Εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε και αστυνομία που αναζητά τους δράστες, βάσει περιγραφών, καθώς το θύμα στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι δεν τους γνώριζε και δέχθηκε επίθεση για ασήμαντη αφορμή.

Εξάλλου, σε καφέ στην οδό Ευβοίας 35χρονος έδωσε μπουνιά, για άγνωστο λόγο σε 16χρονος, ο οποίος στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε οικείο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του 35χρονου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ