Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημα - ΒΙΝΤΕΟ

Η 21χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη, μιλάει για την κατάσταση υγείας της αλλά και τη σχέση που έχει με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Πενήντα ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Φρόσω Κυριάκου, η 21χρονη συνεπιβάτης του τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ, επισκέφτηκε την Μίνα Αρναούτη, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η 30χρονη Μίνα, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ήταν η μοναδική που φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Εκεί βρισκόταν και η κάμερα του «You Weekly», που προσπάθησε να εξασφαλίσει κάποιες δηλώσεις από την Φρόσω Κυριάκου. Πώς είναι υγεία της; «Καλά είναι η υγεία μου», απάντησε η 21χρονη.

Ισχύει ότι δέχεται απειλές, όπως είχε αναφερθεί μέσω του δικηγόρου της; «Σας παρακαλώ πολύ, σας παρακαλώ πολύ!... Όχι στέλνουμε δελτία Τύπου χωρίς να ισχύουν!», απάντησε.

«Όλα αυτά που ακούγονται ισχύουν;», επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Δεν ακούγονται. Είναι γραπτές δηλώσεις ό,τι έχει ειπωθεί από εμάς και τον δικηγόρο μας », απάντησε η 21χρονη φανερά ενοχλημένη.

Έχει επαφή με την οικογένεια του Παντελίδη; «Αν είχαμε επαφή θα το είχαμε πει», απάντησε η μητέρα της Φρόσως.

Διαβάστε επίσης