ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επίσκεψη αστραπή του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ * ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ TEMPO24.GR

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΛΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας, όπου και διανυκτέρευσε, προερχόμενος από ταξίδι του στην Ιταλία. Κατά την άφιξη του επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που θα εγκαινιαστούν επισήμως τη Δευτέρα, συναντώντας στο δρόμο πατρινούς, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας μπροστά τους τον πρωθυπουργό.  Εκεί είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη.

Αργότερα, με την ευκαιρία της παρουσίας του οι τρεις βουλευτές Αχαϊας Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης παρέθεσαν δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας με συνδαιτυμόνες,  πρόσωπα τα οποία συνιστούν τον πυρήνα του κινήματος για την ανασύνταξη της Σοσιαλδημοκρατίας στην Πάτρα. Στη διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε στην εκδήλωση που οργανώνεται την Κυριακή 10 Απριλίου στην Πάτρα με ομιλητές να  εκπροσωπηθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, με υψηλόβαθμο στέλεχος που πιθανότατα θα είναι ο Πάνος Ρήγας.

Ο κ. Τσίπρας αναχώρησε νωρίς σήμερα το πρωϊ για την Αθήνα, αποχαιρετώντας εγκάρδια όσους Πατρινούς συνάντησε σε πλατεία Γεωργίου και Ρήγα Φεραίου, απ' όπου πέρασε.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ