...ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ...

του θρασυβουλου μαυρομματη

..ΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ κατέληξε χθες με την συντριπτική υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κίνηση αποπροσανατολισμού του Ελληνικού λαού από τον πολιτικά τραγικό και εθνικά επιπόλαιο και μοιραίο σημερινό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την διάρκεια της διχαστικής, αλλά και ατυχούς γι αυτόν συζήτησης στη βουλή για την διαφθορά και την διαπλοκή...

....διχαστικής σε αυτή μάλιστα την δραματική συγκυρία που απαιτεί ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα και τα αδιέξοδα της πατρίδας μας και του λαού μας...

...και δυστυχώς, άλλη μια φορά αποδείχτηκε, πως η αριστερά μπορεί κατά καιρούς να αλλάζει προσωπεία, πρόσωπο όμως και dna δεν αλλάζει ποτέ..!!
...και με ιστορικά δοκιμασμένο εργαλείο της την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα, το χυδαίο ενίοτε ψέμα και την δημιουργία φανταστικών εχθρών-αφού το μίσος συσπειρώνει, επιχειρεί και σήμερα με μπασταρδεμένο εκφραστή της τον Σύριζα να διατηρηθεί με κάθε τρόπο στην εξουσία, έστω και με σπαταλημένο και ρακένδυτο σε μόλις 14 μήνες το κάλπικο "ηθικό" της πλεονέκτημα...!!
...η πλέον όμως τραγική φιγούρα του χθεσινού μπερντέ που έστησε ο κ. Τσίπρας υπήρξε και πάλι ο πολιτικά αγράμματος συνεταίρος του Πάνος Καμμένος που χωρίς πολλά λόγια..."αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται"...!!! 
...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ...!!!

Διαβάστε επίσης