Η Πατρινή που ζωγραφίζει στο σώμα της την Ελληνική Σημαία και συγκλονίζει το Facebook!

Ηλιάννα Βαλσαμάκη

Με αφετηρία την εθνική μας γιορτή και την αγάπη για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, την Τρίτη 22 Μαρτίου η Πατρινή Makeup Artist Ηλιάννα Βαλσαμάκη ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook ένα βίντεο και μέσα από την τέχνη του face και body painting πέρασε το δικό της μήνυμα.!

Χρησιμοποιώντας τα πινέλα της και την φαντασίας, εμπνευσμένη από την επικαιρότητα αλλά και την κατάσταση της χώρας δημιούργησε στο σώμα της την ελληνική σημαία.

Το βίντεο που ανέβηκε πραγματοποιεί μια εντελώς τρελή πορεία, μιας και συγκέντρωσε σε μια μέρα 190.000 προβολές , 2.200 κοινοποιήσεις και χιλιάδες likes. 

Η ίδια έγραψε : 

Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για τον κόσμο!

Πρέπει να καταλάβουμε πως οι σημερινοί νέοι, η δική μου γενιά, έχουν μέσα τους δυνάμεις που καθορίζουν την ύπαρξη τους. Η Ελλάδα μας βοηθά να γίνουμε άνθρωποι! H τέχνη είναι γέννημα και ένδειξη του πολιτισμού ! Ο πολιτισμός είναι γέννημα της Ελλάδας ! Το σώμα μου αντικατοπτρίζει την επικαιρότητα ! Μια διαλυμένη χώρα που παρ’ ολες τις δυσκολίες μέσα μας έχουμε ελληνική περηφάνια και ψυχή...και δίνει ελπίδα για κάτι καλύτερο..! 

Proud to be Greek !!!