Με τον Άρη αγωνίζεται σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο βόλεϊ η Παναχαϊκή

Λυκούδης: «Μεγάλη προσοχή για να πάρουμε τη νίκη»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το απόγευμα (18.00) της Καθαράς Δευτέρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη για την 20η αγωνιστική της volleyleague.

Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Απομένουν 3 ακόμα παιχνίδια στα οποία διακυβεύεται η απ΄ ευθείας παραμονή μας στην κατηγορία που είναι ο στόχος μας. Δικός μας σκοπός είναι να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα ώστε να έχουμε πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας. Ο Άρης είναι μια αξιόλογη ομάδα, αγωνίζεται εντός έδρας και θέλει πάση θυσία βαθμούς αλλά και εμείς θέλουμε την καθαρή νίκη και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή από την αρχή ως το τέλος».

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Αγυιάς και τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Στην αποστολή της Πατρινής ομάδας συμπεριλήφθησαν οι εξής: Ν. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Γ. Λιβαθηνός, Μ. Σαρικείσογλου, Ι. Βάλτερ, Χ. Τόρες, Σ. Βλαχοστάθης, Β. Κωστόπουλος, Σ. Ντονάς Ν. Μαυραγάνης, Π. Χρηστιάς, Μ. Ιτάλο, Κ. Βασιλάκος και Θ. Γεωργακόπουλος.

Διαβάστε επίσης