Πάτρα: Η τελευταία βόλτα του Άρη Σπανού - Πέρασε να δει όλους τους φίλους του! Τραγική ειρωνία..."έφυγε" λίγες ώρες αργότερα...

χαμογελαστό και χαρούμενο τον περιγράφουν...

Τραγική ειρωνία! Το βράδυ της Τετάρτης ο Άρης Σπανός έκανε μια μεγάλη βόλτα. Που ήταν όμως και η τελευταία του... Όπως λένε φίλοι του και συνάδελφοί του στο tempo24.gr, είδαν τον άχυτο 46χρονο χαμογελαστό και χαρούμενο να κάνει βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Πέρασε από όλα τα μαγαζιά, είδε όλους τους φίλους του και μάλιστα ανθρώπους που είχε να τους δει πολλά χρόνια. "Καταλαβαίνετε τι ισχυρό σοκ ήταν μια μας η είδηση του θανάτου του", σημειώνει φίλος του 46χρονου. 

Ο Άρης Σπανός, άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του. Ο 46χρονος Πατρινός επιχειρηματίας διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Γλαύκου.

Το πρωί δεν ξύπνησε για να πάει στην επιχείρησή του, όπως έκανε καθημερινά. Οι συγγενείς του ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί, διαπίστωσαν το τραγικό συμβάν. Για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Ολοι όσοι γνώριζαν τον Άρη Σπανό σοκαρίστηκαν από την τραγική είδηση. Ήταν αγαπητός, κοινωνικός, δραστήριος που έφυγε νωρίς.

Διαβάστε επίσης