Πάτρα: Αύριο η κηδεία της Πάολας Θανοπούλου - Θρήνος για τον θάνατο της 30χρονης μητέρας που "'εφυγε" μαζί με το αγέννητο παιδί της

συζύγου του Νίκου Θανόπουλου της "Λατομικής"

Αύριο θα γίνει η κηδεία της 30χρονης Πάολας Πολυγένη - Θανοπούλου στις 3:00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Θεριανό.

Το "γιατί" και ο θρήνος περισσεύουν για τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία "'εφυγε" έχοντας στα σπλάχνα της το τρίτο της παιδί. Η 30χρονη ήταν έγκυος στο 8ο μήνα. Ξεψύχησε χθες στο σπίτι της σκορπώντας απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία. 

Ηταν σύζυγος του Νίκου Θανόπουλου, της «Λατομικής» και νύφη του Τάκη Θανόπουλου, της «Λατομικής» και προέδρου της Θύελλας. Η άτυχη κοπέλα, ετοιμαζόταν την Παρασκευή να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της. Είχαν μάλιστα γίνει και οι προετοιμασίες για το νεογέννητο, αλλά τελικά όλα κατέληξαν σε θρήνο.

Τη άτυχη γυναίκα εντόπισαν νεκρή στο σπίτι της μια νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για να φυλάει την κόρη της Ελίνα, ενάμισι έτους. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Παναγιώτης, 4 ετών, χθες το πρωί βρισκόταν σε παιδικό σταθμό.