Πάτρα: Το tempo24.gr στους "Τοίχους της Καλοσύνης" - Τί λένε άνθρωποι του κινήματος - Δείτε τα έξι σημεία της πόλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ

Ο "Τοίχος της Καλοσύνης" ήρθε και στην Πάτρα. Εγκαταστάθηκαν ήδη οι κρεμάστρες στον τοίχο σε έξι σημεία. 

Ο τοίχος περιμένει να "φιλοξενήσει" πλεον την ευαισθησία των Πατρινών που έτσι κι αλλιώς έχει εκφραστεί με σχεδόν παρόμοιο τρόπο. Υπενθυμίζουμε τις σακκούλες τροφίμων και ενδυμάτων πάνω σε δέντρα που είχε φωτογραφίσει το tempo24.gr. Η εικόνα με ανθρώπους να ψάχνουν μέσα στα σκουπίδια είναι θλιβερή. Άγγιξε πολλούς Αχαιούς που χωρίς να έχουν ιδιαίτερη άνεση (ποιος έχει άλλωστε στις μέρες μας) προσπαθούν να δημιουργήσουν κινήματα τα οποία θα βοηθήσουν όσο μπορούν μικρούς και μεγάλους που υποφέρουν από την κρίση. Την ίδια φιλοσοφία έχι και το κίνημα "Ψωμί σε αναμονή" το οποίο γρήγορα υιοθετήθηκε και στην Πάτρα από πολλές επιχειρήσεις ενώ ακολούθησε και το "Καφές σε αναμομή". Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες που μιλούν στο tempo24.gr είναι πολυ μεγάλος ο αριθμός των Αχαιών που συμμετέχουν σε αυτά τα κινήματα και μάλιστα οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν και αυτοί δύσκολη καθημερινότητα. Οι ομάδες ανθρώπων που σπεύδουν να ενισχύσουν τα κινήματα και τώρα τον "Τοίχο της Καλοσύνης" σύμφωνα με Πατρινό που συμμετέχει ενεργά σε αυτά, προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ίσως για η κρίση δεν έχει κάνει καμία διάκριση και τους έχει "χτυπήσει" όλους. 

(Βορείου Ηπείρου και Αργυροκάστρου) 

«Αν δεν το έχεις ανάγκη, άφησε το. Εάν το χρειάζεσαι, πάρτο». Ο "τοίχος της καλοσύνης, ήρθε και στην  Πάτρα, εκεί όπου οι συμπολίτες θα μπορούν να αφήνουν τρόφιμα είδη ένδυσης παπούτσια και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν για ανθρώπους τα έχουν ανάγκη. Δείτε σε ποια σημεια της Πάτρας μπορείτε να συνεισφέρετε: 

Αρχικά 6 σημεία:

1.'Οθωνος Αμαλίας & Παντανάσσης
2.Πατρέως & Υψηλάντου γωνία σκάλες 
3.Άγιος Διονύσιος - Ιωσήφ Μάγιερ & Αγ. Ανδρέου 
(παλαιό κτήριο,πριν επίκεντρο) 
4.Αθηνών & Τέρμα Αγ.Σοφίας έναντι supermarket.στέγαστρο οσε. 5.Βορείου Ηπείρου 121 (πάνω από Κορίνθου) 
6.Βορείου Ηπείρου 42-44 (προς πλατεία Βούδ, μαντρότοιχος).

(Όθωνος Αμαλίας και Παντανάσσης)