Γεροβασίλη: Σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση για το Αγροτικό θα προχωρήσει...

ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ

Σαφής ότι «σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση για το αγροτικό θα προχωρήσει» ήταν η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι μία από τις βασικές της προτεραιότητες είναι η στήριξη του αγροτικού κόσμου. 

«Καλούμε τους μικρούς και μεσαίους αγρότες να μελετήσουν τις προτασεις μας», είπε, και ξεκαθάρισε ότι το νομοσχέδιο θα προχωρήσει κανονικά.

Σε ότι αφορά στο προσφυγικό, ανέφερε: «Αυτά που συμφωνήθηκαν φαίνεται να αμφισβητούνται από κατώτερους αξιωματούχους κρατών ή μελών. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την Ολλανδική προεδρία. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει και σήμερα τις ενέργειες που κρίνονται αναγκαίες. Το επιχειρησιακό σχέδιο του ΝΑΤΟ δεν έχει κατατεθεί ακόμα γιατι προβάλλει ενστάσεις η Τουρκία. Εμείς ζητάμε να εφαρμοστεί η συμφωνία». 

Στη συνέχεια, και με επίκεντρο τη διαπραγμάτευση είπε πως οι επαφές σε επίπεδο κλιμακίων συνεχίζονται. «Χρειάζεται να διευκρινιστεί η στάση του ΔΝΤ. Από Ευρωπαικής πλευράς εχει υπογραμμιστεί η ανάγκη να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση», είπε η κ. Γεροβασίλη.



 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ