Κλειστή για πέντε ώρες η Πατρών - Πύργου από τους αγρότες της δυτικής Αχαΐας - Συναυλία στις 9μμ - "Μπλόκο" και στην Πατρών - Κορίνθου - Σε αναμμένα κάρβουνα για τη συνάντηση με τον Τσίπρα

και αύριο Δευτέρα κλειστή η Πατρών - Πύργου το ίδιο διάστημα

Νεότερα:

Σύμφωνα με τη συντονιστική της δυτικής Αχαΐας, απόψε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με το μουσικοχορευτικό συγκρότημα, η οποία αναβλήθηκε χθες λόγω της κακοκαιρίας. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. 

-----------------------

Εν αναμονή της αυριανής συνάντησης των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα και σήμερα οι αγρότες στα μπλόκα της Αιγιάλειας και της δυτικής Αχαΐας θα αποκλείσουν την Πατρών - Κορίνθου και την Πατρών - Πύργου αντίστοιχα. 

Η Πατρών - Πύργου στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας πριν από λίγο αποκλείστηκε για πέντε ώρες από τις 5μμ έως 10μμ. Ενώ το ίδιο θα επαναληφθεί και αύριο Δευτέρα. Το βράδυ τα μελη της συντονιστικής επιτροπής εφόσον ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με τον Πρωθυπουργό θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους. Όπως έχει γράψει το tempo24.gr, αν τα αποτελέσματα της συνάντησης δεν είναι θετικά, τότε καθημερινά θα προχωρούν σε αποκλεισμούς και σε άλλα δύο σημεία στη ΒΙΠΕ και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Πύργου. 

Στην Αιγιάλεια οι αγρότες θα αποκλείσουν σήμερα Κυριακή τη νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στα βενζινάδικα του Αιγίου κλείνοντας για τρεις ώρες από τις 7μμ έως τις 10μμ. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ