Ο Παντελίδης, το πέρασμα από την Πάτρα και η σχέση του με τη "Φλόγα"

είχε διαθέσει την αμοιβή του στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Την ανθρώπινη πλευρά του, τις ευαισθηστίες τους και την αγάπη του για τα παιδιά είχε εκδηλώσει σε μία από τις εμφανίσεις του στην Πάτρα ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πριν από τρία περίπου χρόνια, σε μια από τις εμφανίσεις του στην Πάτρα, στο νυχτερινό κέντρο «Βολκάνο», ο Παντελής Παντελίδης ζήτησε από τον επιχειρηματία μέρος των εσόδων να διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ».

«Μας εντυπωσίασε η απλότητά του και η σεμνότητά του. Ηταν ένα παιδί με χαμηλό προφίλ» περιέγραψε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" η εκπρόσωπος της «ΦΛΟΓΑΣ» Τασία Παπαϊωάννου, δραστήριο μέλος στο τμήμα Αχαϊας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και συνέχισε:

"Μας υποδέχτηκε το καμαρίνι του με πολλή σεμνότητα και με μεγάλο ενδιαφέρον ρωτούσε για τα παιδιά με καρκίνο και τις ανάγκες τους. Μάλιστα μας είχε δώσει το τηλέφωνό του να επικοινωνήσουμε όταν θελήσουμε να μας βοηθήσει σε κάτι και μας είχε δώσει και επιπλέον χρήματα. Η είδηση του θανάτου του μας συγκλόνισε γιατί πιστεύω ότι ήταν ένας αξιοσημείωτος άνθρωπος για την κοινωνία μας» κατέληξε η ίδια.
 

 

Διαβάστε επίσης