Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

θλιψη για τον δημοφιλη τραγουδιστη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης είναι τελικά ο άνθρωπος  που  έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός,  έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τραυματίσουν βαρύτατα τον οδηγό.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον Παντελή Παντελίδη στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Δύο γυναίκες οι οποίες φέρεται να ήταν μαζί του εχουν τραυματιστεί αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκαν.

Η μια από της δύο κοπέλες έχει μερικό ακρωτηριασμό χωρίς ωστόσο να έχουν επηρεαστεί τα ζωτικά της όργανα. Η δεύτερη έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου. 

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να «κυνηγήσει» το μεγάλο του όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.

O Παντελής Παντελίδης δεν σπούδασε ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι.

Ήταν αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος.

Έμαθε να παίζει μουσικά όργανα μόνος του και να συνθέτει μελωδίες.

Οι γονείς του διατηρούν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Ιωανία και ήταν στο πλευρό του παιδιού τους από την πρώτη στιγμή της καριέρας του.


 

Διαβάστε επίσης