Στους τέσσερις νέους αντιστρατήγους ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος - Πλήρης επιβεβαίωση του tempo24.gr - Δείτε τους άλλους τρεις

διαβάστε αναλυτικά

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης από την Κρήτη είναι αυτός που συμπληρώνει το παζλ των νέων αντιστράτηγων στην Αστυνομία.



Πρόκειται για ένα από τους κατά την άποψη μας ικανότερους αξιωματικούς, ο οποίος για δύο χρόνια έδωσε αδιάψευστα διαπιστευτήρια επιτυχιών στην Κρήτη.

Συνεπώς οι νέοι αντιστράτηγοι είναι οι κ.κ. Διαμαντόπουλος, Ανδρικόπουλος (όπως είχε γράψει νωρίτερα το tempo24.gr), Καραμαλάκης και  Τσιριγώτη.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.44

Ενώ είναι σε εξέλιξη η συνεδίαση του Ανώτατου Συμβουλίου κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για τις κρίσεις των υποστρατήγων, πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν οτι προάγεται στον βαθμό του αντιστρατήγου ο υποστράτηγος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Για τη θέση στην οποία θα τοποθετηθεί ο κ. Ανδρικόπουλος αναμένεται να αποφασίσει ο νέος  Αρχηγός Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr προς αποστρατεία οδεύει ο Αχαιός υποστράτηγος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου και πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας

 

Διαβάστε επίσης