Πάτρα: Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Έσω-Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο χώρο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Πλαζ

Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Έσω-Έξω Αγυιάς & Τερψιθέας έκοψε την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 11π.μ. στον ανακατασκευασμένο και φιλόξενο χώρο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Πλαζ Αγυιάς. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου την οποία η δημοτική αρχή φιλοδοξεί να μεταμορφώσει σε πεδίο ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργίας της σχολικής κοινότητας και διάφορων φορέων και συλλόγων.

dscn1384.jpg

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς με την εκδήλωση της Κυριακής σύστησε για πρώτη φορά στον κόσμο τις εγκαταστάσεις του Π.Ε.Δ. υπό τη νέα χρήση τους, η οποία ωφελεί σε σημαντικό βαθμό τη γειτονιά, αλλά και το σύνολο του πατρινού λαού.

dscn1395.jpg

Στην εκδήλωση το λόγο πήρε ο πρόεδρος κ.Νίκος Δεπούντης ο οποίος ευχαρίστησε τους αρμόδιους για την παραχώρηση του χώρου, υποσχέθηκε την αξιοποίησή του με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει ο σύλλογος και ολοκλήρωσε με μια ανασκόπηση των δράσεων που πραγματοποίησε η ομάδα του Εκπολιτιστικού τη χρονιά που πέρασε.

dscn1396.jpg

Το λόγο ακόμη πήραν ο κ.Δημήτρης Δριβήλας, περιφερειακός σύμβουλος  και η κ.Ήρα Κουρή ως σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα εκπαίδευσης, η οποία έκανε ένα σύντομο απολογισμό της Παιδικής Κατασκήνωσης που λειτούργησε στο χώρο της Πλαζ για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2015 και ανέλυσε το επόμενα βήματα της δημοτικής αρχής.

dscn1411.jpg

Η εκδήλωση έκλεισε με μία μουσικοχορευτική παρουσίαση από το Χορευτικό Τμήμα και το Τμήμα Παραδοσιακών Κρουστών του συλλόγου υπό την διδασκαλία των Γιώργου Μαγιάκη και Γιάννη Τσεντούρου.

dscn1413.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ