Στις 3 Μαρτίου το γλέντι της Τσικνοπέμπτης του Συλλόγου Πατρινών της Αθήνας

Στο ξενοδοχείο "Αμαλία"

Ελάτε να γιορτάσουμε Απόκριες την Τσικνοπέμπτη, ως Πατρινοί ντυμένοι αποκριάτικα, με γλέντι, φαγητό, χορό και εκπλήξεις, να θυμηθούμε το «Καρναβάλι του παλιού καιρού».

Ο Σύλλογος Πατρινών της Αθήνας σας καλεί την ΤσικνοΠέμπτη 3 Μαρτίου, ώρα 21.00, στο ξενοδοχείο Αμαλία, οδός Αμαλίας. Η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη με μετρό (στάση Σύνταγμα) και για όσους έρθουν με αυτοκίνητο υπάρχουν παρκινγκ επί της οδού Ξενοφώντος και επί της οδού Φιλελλήνων.

Η τιμή ορίζεται στα 30 ευρώ κατά άτομο (όσο και πέρυσι) και περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ με ψητά κρέατα, σαλάτες, κλπ όπως επίσης γλυκά, φρούτα και κατανάλωση κρασιού, μπύρας ή αναψυκτικών, όπως επιθυμεί ο καθένας!

Στην εκδήλωση θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά, με πολλά δώρα, ώστε να υπάρξουν και πολλοί κερδισμένοι. Τα προσφερόμενα είδη αποτελούν προσφορά μελών ή/και φίλων του Συλλόγου.

Θερμή παράκληση, να ειδοποιήσετε για τις κρατήσεις θέσεων, (κατά προτίμηση με τις παρέες σας) έγκαιρα, ώστε να διευκολυνθεί η οργάνωση και η υλοποίηση της εκδήλωσης, χωρίς παρεξηγήσεις.

Η ειδοποίηση μπορεί να γίνει στα ακόλουθα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου: 

1) κα Μαρία Κορμανίδου-Φουκανέλη, 210 7785940, 6973 902010,

2) κα Γκόλφω Τζελετοπούλου, 210 3635419, 6973 982310 και 

Διαβάστε επίσης