Ο καβγάς κατέληξε σε... οικογενειακή τραγωδία - Γιος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μάνα του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Στο Νοσοκομείο Ρίου για νεκροψία η άτυχη γυναίκα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το φονικό που έγινε μέσα σε μία οικογένεια, με τον γιο να μαχαιρώνει την ίδια του την μάνα.

Η άτυχη 44χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή με μια μαχαιριά δίπλα στην καρδιά από τα χέρια του 22χρονου γιού της, ο οποίος αρχικά εξαφανίστηκε αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, από ένα καβγά που είχε μάνα και γιος, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία.

Ξαφνικά τότε ο νεαρός άρπαξε το μαχαίρι και της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει θανάσιμα κάτω από την μασχάλη, δίπλα ακριβώς από την καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες των γειτόνων ο καυγάς ήταν έντονος, σύμφωνα με το sinidisi.gr και η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε γείτονας (θείος του 22χρονου) που άκουσε τον έντονο καυγά και είδε αιμόφυρτη την γυναίκα στο πάτωμα.

Μπροστά στην συμπλοκή ήταν και ο αδερφός του 22χρονου, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποφευχθεί το τραγικό συμβάν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κι αυτός, ευτυχώς ελαφρά, όπως αναφέρει το agrinioreport.gr.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ερευνούν το σημείο καταγράφοντας το συμβάν.

Συντετριμμένοι είναι φίλοι και συγγενείς της οικογένειας καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν το τρομερό αυτό συμβάν, ενώ η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί για νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Δείτε φωτογραφίες:

p1110725.jpg

p11107251.jpg

p11107271.jpg

22-1024x758.png

32-1024x758.png

22556.png

Με πληροφορίες tempo24.gr, sinidisi.gr, agrinioreport.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ