Αιγιάλεια: 21 φορείς κλείνουν την παλαιά εθνική Πατρών - Κορίνθου - Δηλώνουν συμπαράσταση στους αγρότες

από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ

Νεότερα

Σύμφωνα με το filodimos.gr, αύριο Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, 21 φορείς θα κλείσουν 7-9 το βράδυ την παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου. 

-----------------

Κλειστή και απροσπέλαστη παραμένει μέχρι τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, η Παλαιά Εθνική Οδός στη γέφυρα Μεγανίτη, από μέλη 21 επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων και συλλόγων της Αιγιάλειας, ενώ και οι αγρότες του μπλόκου στα βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού κλείνουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι τις 10 το βράδυ.

Χτες το βράδυ οι συμμετέχοντες έκλεισαν τα Παλιά Διόδια για επίσης 2 ώρες και εκεί αποφάσισαν να κλείσουν σήμερα την Παλαιά Εθνική Οδό στη γέφυρα Μεγανίτη, προειδοποιώντας για νέες κινητοποιήσεις. Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου της Νέας Εθνικής Οδού στα βενζινάδικα αποκλείουν από τις 8 έως τις 10 το βράδυ την κυκλοφορία, όπως συνηθίζουν τις τελευταίες μέρες, αφού πραγματοποίησαν ενημερωτική συνέλευση μελών του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", ενώ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί της Τρίτης, για την ενημέρωση του κοινού. Στο μπλόκο των αγροτών θα μεταβεί την Τρίτη και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ως ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις ενάντια στο Ασφαλιστικό και Φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ