Συγκλονιστική μαρτυρία τραυματία από το τροχαίο στα φανάρια του Αλισσού - "Μας έσωσε που δεν τρέχαμε..." - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στον κόμβο - καρμανιόλα

Νεότερα:

Τρεις είναι οι τραυματίες μεταξύ των οποίων και γνωστή επιχειρηματίας από την περιοχή του Αλισσού από το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών του Αλισσού. Κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το όχημα στο οποίο επέβαιναν καθώς έχει γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. 

«Δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έγινε… Πώς βγήκαμε από το αυτοκίνητο έτσι όπως είχε γίνει…», περιγράφει η γνωστή επιχειρηματίας από τον Αλισσό για τον εφιάλτη που έζησε στο σημείο – καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. «Μάλλον μας έσωσε το γεγονός ότι ακόμα δεν είχαμε αναπτύξει ταχύτητα, πηγαίναμε πολύ σιγά για να στρίψουμε για την εθνική προς Πάτρα», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός και εκινείτο προς Πάτρα, παραβίασε το κόκκινο και αναπτύσσοντας ταχύτητα έπεσε πάνω στο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις τραυματίες και το οποίο εκινείτο εκείνη τη στιγμή από τον Αλισσό προς την εθνική με κατεύθυνση την Πάτρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Τα αυτοκίνητα σχεδόν εκσφενδονίστηκαν στο πρανές της εθνικής. Στο σημείο έσπευσε άμεσα και όχημα της πυροσβεστικής αλλά δε χρειάστηκε να επέμβει για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών οι οποίοι έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

 

——-

Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στα φανάρια του Αλισσού, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία όμως δε χρειάστηκε να επέμβει.

Δύο άτομα έχουν τραυματιστεί και μεταφέρονται για τις πρώτες βοήθειες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ