Το Πανεπιστήμιο Πατρών τίμησε τους τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στην αιθουσα τελετων του ιδρυματος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στις 7 το απόγευμα  στην Αίθουσα Τελετών (Κτίριο Πρυτανείας, 1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί, ο  εορτασμός του Πανεπιστημίου για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων.

Προσκεκλημένη ομιλήτρια στην εκδήλωση ήτταν η Πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, Αναπλ. Καθηγήτρια του Τμ. Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Έφη Μπάσδρα, με τίτλο ομιλίας «Η Αριστεία μονόδρομος στη διεθνοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας».

Στη συνέχεια,απονεμήθηκαν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας»: τιμητικές διακρίσεις, που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου μας το έτος 2015. Τιμητικές πλακέτες και διπλώματα απονεμήθηκαν, επίσης, στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2014-15, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφορά τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία από το φωνητικό σύνολο της Πατραϊκής Μαντολινάτας «Vocal», υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου.

Το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Τριών Ιεραρχών της Πανεπιστημιούπολης, πραγματοποιήθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

Διαβάστε επίσης