Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ανακαίνισης του <<Καραμανδανείου>> Νοσοκομείου Παίδων-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ

με οικονομικη ενισχυση από την 6η υπε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου, τις τελευταίες ημέρες, εργασίες ανακαίνισης του <<Καραμανδανείου>> Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, κατόπιν προγραμματισμού και ενεργειών της Διοικήτριας α/α κ. Γατοπούλου Κατερίνας και αντίστοιχης οικονομικής ενίσχυσης από την 6η ΥΠΕ και οι οποίες εργασίες ανακαίνισης αφορούν στα κάτωθι:

Ολοκληρώθηκε προ εβδομάδος σειρά επισκευών και εν συνεχεία το βάψιμο τριών θαλάμων νοσηλείας (θαλάμων 5,6,7) της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου (α’ όροφος) (επισυνάπτονται φωτογραφίες), ενώ ξεκίνησε ήδη το βάψιμο του παρακείμενου διαδρόμου.
Ολοκληρώθηκε το βάψιμο πέντε θαλάμων νοσηλείας (1,10,11,12 και 13) και ενός βοηθητικού δωματίου στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου (β’ όροφος) και ενός ιατρικού γραφείου, ενώ ξεκίνησε ήδη το βάψιμο του αντίστοιχου διαδρόμου του β΄ ορόφου.
H Βιομηχανία Χρωμάτων Χημικών ΜΑΧΡΩ Α.Ε. - Γεώργιοs και Διονύσιοs Αντωνόπουλοs, με έδρα την Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, απέστειλε, ως δωρεά προς το Νοσοκομείο μας, ποσότητα χρωμάτων (περίπου 60 κιλά), ώστε να καλυφθούν εν μέρει οι ανάγκες για τους ελαιοχρωματισμούς θαλάμων – διαδρόμων της Χειρουργικής και  Παιδιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, με κάλυψη των υπολοίπων με έξοδα του Καραμανδανείου.                                                                                                                                                                                                                                                                              
Μετά την ολοκλήρωση όλων των νομίμων διαδικασιών κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, παρελήφθησαν σήμερα (27/1/2016) και ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση σιτών  στα παράθυρα όλων των θαλάμων νοσηλείας του α΄ ορόφου, στον οποίο στεγάζεται ο Χειρουργικός τομέας του Καραμανδανείου.
Τοποθετήθηκε προ δύο ημερών η παραγγελθείσα, από το 2015, πυρίμαχη πόρτα ασφαλείας στο χώρο του λεβητοστασίου του Νοσοκομείου.
Με ενέργειες οι οποίες ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο του 2015 από την κ. Γατοπούλου, ικανοποιήθηκε παλαιό αίτημα του Χειρουργικού τομέα,  έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση έργου και αναμένεται η εγκατάσταση τεσσάρων καινούργιων ενεργειακών μπαλκονοπορτών στο αίθριο του Χειρουργικού τμήματος για καλύτερη ηχομόνωση, μεγαλύτερη ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.
Έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση έργου για εγκατάσταση ειδικής ενεργειακής μπαλκονόπορτας στον χώρο λειτουργίας του κλιβάνου των χειρουργείων.
Ξεκίνησε η κατασκευή, από αλουμίνιο, προέκτασης στην κεντρική είσοδο των Εξωτερικών Ιατρείων του Καραμανδανείου (επισυνάπτονται φωτογραφίες), η οποία κτιριακή προσθήκη-προέκταση θα εμπλουτισθεί  με δύο σύγχρονες και αυτόματα ανοιγόμενες επάλληλα θύρες, με χρήση φωτοκυττάρου.

 

    

        Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου, στόχος της Διοικήτριας α/α του Καραμανδανείου Νοσοκομείου κ. Γατοπούλου Αικατερίνης και των συνεργατών της (Διευθυντών και Προϊσταμένων όλων των Υπηρεσιών και Τμημάτων του Νοσοκομείου)  με την ολοκλήρωση αυτών των έργων είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και η αναβάθμιση του μοναδικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Δυτικής Ελλάδος, η παροχή υπηρεσιών  υγείας σε συνθήκες υψηλού επιπέδου και η παραμονή / εξέταση των μικρών ασθενών σε ένα λειτουργικό και ταυτόχρονα σε ένα κατά το δυνατό περισσότερο ευχάριστο περιβάλλον. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ