Εγκλωβίστηκε οδηγός σε τροχαίο στο Λάππα - Κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό του

ενεπλακησαν δυο ακομη οχήματα

Τουλάχιστον μία ώρα χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον οδηγό ΙΧ που εγκλωβίστηκε στο όχημά του, στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης στο Λάππα.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr ο άτυχος οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του και να πέσει σε χαντάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί. Το ατύχημα έγινε στο ύψος των ευκαλύπτων εντός των ορίων του δημοτικού διαμερίσματος και μάλιστα σε αυτό ενεπλάκησαν και άλλα δύο αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός οχήματος που ακολουθούσε το πρώτο ΙΧ έχασε και αυτός τον έλεγχο, αλλά πρόλαβε και ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του χωρίς να βγει εκτός του δρόμου. Αμέσως κατέβηκε για να προσφέρει βοήθεια στον άλλο οδηγό και εκείνη την ώρα τρίτο διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στο δεύτερο χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί άλλος τραυματισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

Χρειάστηκε όμως να προσέλθει και η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό προκειμένου να συνδράμει την Πυροσβεστική στον απεγκλωβισμό του τραυματία

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ