Στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Βουλής το Ασφαλιστικό - ΔΕΙΤΕ live από το Tempo24.gr

η πρώτη σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη!

Το πρώτο... αίμα στην κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται απόψε στην Βουλή.

Δείτε ζωντανά τη συνεδρίαση από το tempo24.gr

 

 

Με αφορμή την προ ημερησίας συζήτηση για την πλέον... "καυτή πατάτα" της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δηλαδή το ασφαλιστικό, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα διασταυρώσουν απόψε τα ξίφη τους στο Κοινοβούλιο.

Η σύγκρουση των δύο αρχηγών αναμένεται να είναι μετωπική, καθώς οι συνεργάτες του πρωθυπουργού προϊδεάζουν για "σκληρό ροκ" με σκοπό να αποκαλυφθούν οι "νεοφιλελεύθερες λογικές που διακατέχουν την νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας". Μάλιστα παραπέμπουν στην ομιλία του κ. Τσίπρα στην επετειακή εκδήλωση στο ταε-κβο-ντο για την πίεση που θα ασκήσει ο πρωθυπουργός στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως έχει την ευθύνη για τον λογαριασμό των 1,8 δισ. ευρώ. Παράλληλα, θα αναφέρει ότι πρέπει όλοι να μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας, με ειλικρίνεια, για το ασφαλιστικό, σημειώνοντας ότι πρόκειται για θέμα, το οποίο πολλές κυβερνήσεις έκρυβαν κάτω από το χαλί.

Την ίδια ώρα, σκληρή στάση αναμένεται να κρατήσουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό από την συντακτική ομάδα του newsit.grόλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Βουλής, αφού για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ εναντίον του σχεδίου Κατρούγκαλου.

Διαβάστε επίσης