"Μπλόκα" αγροτών σε Κάτω Αχαΐα και Αιγιάλεια - Κλειστή η Πατρών Πύργου μέχρι 9 μμ, κινητοποίηση και στην Πατρών Κορίνθου (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Νεότερη ενημέρωση 21.30: Λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ άνοιξαν οι αγρότες το μπλόκο στην Πατρών Πύργου στό ύψος της Κάτω Αχαΐας. Η κυκλοφορία διεξάγεται 

Νεότερη ενημέρωση 20.01': Εξακολουθούν να είναι κλειστές και οι δύο εινικές οδικές αρτηρίες Πατρών Πύργου και Πατρών Κοιρίνθου. Μέχρι τις 9 το βράδυ της Τρίτης οι αγρότες στα μπλόκα της Κάτω Αχαΐας και του Αιγίου έχουν όπως έχουν αποφασισει καταλάβει και τα δύο ρεύματα των Εθνικών Οδών

Νεότερη ενημέρωση 18.39' Από τις 7 έως τις 9 το βράδυ θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής έχει αποφασίσει να αποκλείσει τον εθνικό δρόμο επί δίωρο (7μ.μ-9μ.μ) κάτι που θα επαναληφθεί και αύριο την ίδια ώρα.

Οι συντονιστές θα ανακοινώσουν, εντός της αυριανής ημέρας, τις περαιτέρω κινήσεις τους, πάντα στην κατεύθυνση πολλαπλασιασμού των μπλόκων. 

Νεότερη ενημέρωση 18.26' Μόλις έκλεισε η Πατρών - Πύργου στο ύψος της φαναριών της Κάτω Αχαίας λόγω της κινητοποίησης των αγροτών της Δυτικής Αχαίας. 

Στο σημείο ήδη ενεργείται εκτροπή των οχημάτων από την Αστυνομία.

Πρώτη ενημέρωση 18.10'

Επί ποδός παραμένουν οι αγρότες της Αχαΐας διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και τις αλλαγές που προβλέπει αυτό στους παραγωγικούς κλάδους.

Και σήμερα όπως έχουν ήδη αποφασίσει από χθες το βράδυ πραγματοποιούν κινητοποίηση στα δύο μπλόκα που υπάρχουν στο νομό, το ένα στην Κάτω Αχαΐα και το δεύτερο στην Αιγιάλεια, όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr.

Αναφορικά με το πρώτο στην Πατρών - Πύργου στο ύψος των φαναριών της Αχαγιάς, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους πραγματοποιούν αποκλεισμό της Εθνικής Οδού από τις 6 έως τις 9 μ.μ. απόψε.

Όσον αφορά την Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Αιγιάλειας και αυτοί έχουν δηλώσει πως θα πραγματοποιήσουν σήμερα το βράδυ κινητοποίηση πιθανότατα όμως μετά τις 7.30 μ.μ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ