Πάτρα: Ακόμη ένα πρωϊνό με "κλέφτες και αστυνόμους"-Θερίζει η μικροεγκληματικότητα-Στα "κόλπα" ακόμη και ανήλικοι-Προληπτικές προσαγωγές υπόπτων στο κέντρο και στις γειτονιές

τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά την Τρίτη

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία το πρωΐ της Τρίτης στην Πάτρα, αφού τα περιστατικά κλοπών, διαρρήξεων αλλά και η δράση ατόμων με την μέθοδο της απασχόλησης προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες.
Τέσσερα περιστατικά πρτοκάλεσαν κινητοποίηση της Αστυνομίας:
Σε διαμέρισμα της οδού Παπαφλέσσα, όπου ένας άνδρας διάρρφηξε για να κλέψει.
Το δεύτερο στην οδό Σολωμού, όπου αλλοδαπός επιχείρησε να κλέψει πολίτη με την μέθοδο της απασχόλησης, το τρίτο στην οδό Παπάγου όπου δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος περίπου 10 ετών επιχείρησαν κλοπή.
Επίσης ακόμη ένα περιστατικό καταγράφεται σε συνοικία της Πάτρας, όπυ δύο άτομα μποήκαν σε σπίτι με σκοπό την κλοπή.
Όπως πληροφορείται το tempo24.gr η μικροεγκληματικότητα αποτελεί τον καθημερινό πονοκέφαλο της Αστυνομίας. 
Δεκάδες είναι τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που καταγράφονται στις λίστες και στα δελτία συμβάντων.
Παράλληλα, τα περιστατικά προκαλούν αναστάτωση στους πολίτες που αναγκάζονται να διπλοκλειδώνουν τις πόρτες των σπιτιών τους ακόμη και για να πάνβε στο περίπτερο για τσιγάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr άνδρες της ΑΣστυθνομίας ενεργούν καθημερινά προληπτικές προσαγωγές υπόπτων στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και σε συνοικίες προκειμένου να περιορίσουν τη δράση των επίδοξων κλεπτών, διαρρηκτών κιαι απατεώνων.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ