Εξαπλώνεται το δίκτυο "ψωμί σε αναμονή" - Συγκινεί η ανθρώπινη ευαισθησία και αλληλεγγύη

στο αίγιο

Η ανθρώπινη ευαισθησία και αλληλεγγύη βρίσκει εύφορο έδαφος στο Αίγιο, γεμίζοντας ελπίδα τις καρδιές μας πως 'τίποτα δεν έχει χαθεί'.

Μετά το 'ψωμί σε αναμονή' που ξεκίνησε ο φούρνος Καραΐνδρου στην Ανδρέου Λόντου και που αποκάλυψε το Σάββατο το filodimos.gr (το άρθρο έγινε μάλιστα viral με χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και επισκέψεις), έρχεται το καφέ "Μπρίκι" στη Σολωμού 6 και ενεργοποιεί τον "καφέ σε αναμονή". Έτσι, όποιος επιθυμεί μαζί με τον καφέ του, μπορεί να αγοράσει έναν καφέ ή σνακ ή ό,τι άλλο θέλει και να το αφήσει 'σε αναμονή', ώστε κάποιος που δεν έχει τη δυνατότητα να μπορεί να μπει στο κατάστημα και να πάρει τον προπληρωμένο καφέ ή σνακ.

Παράλληλα, μαθαίνουμε και πως το αρτοποιείο "Κουτρόπουλος" στην οδό Κορίνθου 16 ενεργοποίησε από σήμερα το 'ψωμί σε αναμονή'. Κι άλλα όμως μαγαζιά εστίασης και αναψυχής έχουν ενδιαφερθεί για το κίνημα 'σε αναμονή', οπότε δεν θα απορήσουμε αλλά μάλλον θα χαρούμε αν τις επόμενες μέρες μάθουμε και για εξάπλωση αυτού του δικτύου στην Αιγιάλεια, με γνώμονα να μην στερούνται το ψωμί τους αλλά και τον καφέ τους όσοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ