Απόλλων CARNA: Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ευχές για καλό πρωτάθλημα

Παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου, της διοικήσεως, των τοπικών φορέων, του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Γιώργου Χαλβατζάκη και του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη, χορηγών της ομάδας, παραγόντων του αθλήματος καθώς και πλήθους κόσμου ο ιστορικός Απόλλων, έκοψε, την Κυριακή το πρωί (23/1),την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ενωμένος και δυνατός ο ιστορικός σύλλογος της Πάτρας περπατά πλέον το 2016 με τους προέδρους των τριών διοικήσεων Σωτήρη Χαλκιόπουλο (Ερασιτέχνη Απόλλωνα), Φίλιππο Καμίσης (ΚΑΕ Απόλλων CARNA) και Γιώργο Μιχαλόπουλο (Απολλωνιάδα) να εύχονται μια καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες για τον σύλλογο. 

«Εμείς ως ερασιτέχνης συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές μας, να βγάζουμε πρωτίστως σωστά παιδιά στην κοινωνία και μετά καλούς αθλητές. Παράλληλα, είμαστε και θα παραμείνουμε αρωγοί στην προσπάθεια της ΚΑΕ να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες όλων μας παρά τις δυσκολίες των καιρών», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Σωτήρης Χαλκιόπουλος για να συμπληρώσει ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ΚΑΕ, Φίλιππος Καμίσης: «Η νέα χρονιά μπήκε με το δεξί για τον Απόλλωνα CARNA, ο οποίος μετά από μία δύσκολη περίοδο και ένα αρνητικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, βρήκε πλέον το δρόμο του, το δρόμο των επιτυχιών που όλοι ευχόμαστε να είναι μακρύς για να συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι. Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω και δημόσια όλες τις πατρινές επιχειρήσεις που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και στηρίζουν σταθερά την προσπάθεια του Απόλλωνα, όπως επίσης και τους φιλάθλους που αποτελούν την ψυχή και τη δύναμή μας».

Ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας, Γιώργος Μιχαλόπουλος επεσήμανε στην ομιλία του: «Με άξονα την πολύ καλή δουλειά που κάνουν όλοι οι προπονητές μας και με τη δική σας στήριξη, οι ακαδημίες του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας συνεχίζουν να αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο του μπάσκετ και του βόλεϊ ευχόμαστε και το νέο έτος να είστε κοντά μας, κοντά στον αθλητισμό και κοντά στον Απόλλωνα, σε όλες τις δραστηριότητές του, έτσι μόνο μπορεί ο Σύλλογος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός γηπέδων». 

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που βλέπω στην εκδήλωση τόσους πολλούς γονείς και παιδιά καθώς θα πρέπει να γνωρίζετε όλοι  εσείς ότι είστε η δύναμη του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να ευχηθώ στον Απόλλωνα πάντα επιτυχίες. Νομίζω ότι η χρονιά ξεκίνησε με το δεξί για εσάς και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Εκτός από υγεία θέλω να ευχηθώ αγάπη, ομόνοια και συνεργασία. Όλες οι δυνάμεις του Απόλλωνα Πάτρας θα πρέπει να συνεργαστούν για να μπορέσει ο σύλλογος να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως έχω ξαναπεί, ο τρόπος που λειτουργεί ο Απόλλωνας αλλά και η φιλοσοφία του αποτελεί παράδειγμα για όλους μας». 

Τέλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης δήλωσε: «Ο Απόλλωνας είναι για την Πάτρα το παν για αυτό και όλοι πρέπει να τον προσέχουμε και να τον βοηθάμε. Θέλω να πω στα μικρά παιδιά ότι σε λίγα χρόνια θέλουμε να τους δούμε πρωταγωνιστές στην ανδρική ομάδα του συλλόγου με τη βοήθεια όλων. Εύχομαι καλή χρονιά και ο Απόλλωνας να βρίσκεται πάντα ψηλά». 
 
Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις καθώς η διοίκηση του συλλόγου τίμησε την εφηβική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου για την κατάκτηση της 4ης θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, την ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πελοποννήσου, τους αθλητές του συλλόγου, Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο και Σοφία Μακρή για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και την υπεύθυνη των γραφείων του συλλόγου Βασιλική Μπουτοπούλου.
Παράλληλα, τιμήθηκαν το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στην κοινωνία της Πάτρας και το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» για το έργο του ενώ στα πρόσωπα της Ευτυχίας και του Παναγιώτη Μαυρογιάννη ο Απόλλωνας τιμήσει όλους τους ανώνυμους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Διαβάστε επίσης