Νέες έρευνες στην Χαλκιδική για τον Αλβανό συζυγοκτόνο

στην περιοχή περιμετρικά του χωριού Ορμύλια

Άφαντος παραμένει ο Αλβανός συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι ο οποίος στις αρχές του μήνα δολοφόνησε τη γυναίκα του και απήγαγε τον μόλις τεσσάρων ετών γιο του, τον μικρό Φοίβο.

Χθες, οι αστυνομικοί σάρωσαν χθες εκ νέου την περιοχή περιμετρικά του χωριού Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε ο δράστης και έγινε το φονικό.

Όπως αποκάλυψε ο παππούς του μικρού Φοίβου, προηγήθηκε τηλεφώνημα από 75χρονο άντρα που ισχυρίζεται πως είδε το συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής με το μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες σε απόσταση μόλις ενός χιλιόμετρου από το χωριό.

Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Μπάμπης, το χθεσινό τηλεφώνημα κινητοποίησε εκ νέου τις έρευνες στην περιοχή της Ορμύλιας αν και τελικά ο συζυγοκτόνος, που έχει μαζί του το μικρό του γιο, δεν εντοπίστηκε πουθενά.

«Είναι μία περιοχή λίγο έξω από το χωριό με ελαιώνες και εγκαταλελειμμένα έρημα σπίτια η αστυνομία σάρωσε τα πάντα δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Είμαστε ξανά στο σκοτάδι δυστυχώς σας ικετεύω βοηθήστε μας λυπηθείτε μας δεν έχω άλλες δυνάμεις», είπε ο κ. Μπάμπης.

Την ίδια ώρα, «φως» στο σκοτάδι φαίνεται ότι θα ρίξει ομοεθνής του Αλβανού συζυγοκτόνου ο οποίος -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- εικάζεται ότι γνωρίζει πολλά για τον Κλοντ Λέσι. 

Επιπλέον, συνεχίζει σήμερα τις έρευνες του και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος είναι κοντά στη λύση του «σταυρόλεξου» με τα τεράστια ερωτηματικά που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό ουσιαστικών στοιχείων για την υπόθεση. Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος, όμως, από το πρωί έχει σπεύσει σε συγκεκριμένο σημείο της Αττικής για συλλογή και διασταύρωση στοιχείων. 

protothema.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ