Πατρών -Πύργου: Κλείνουν πάλι το δρόμο οι αγρότες το Σάββατο-Τι δηλώνουν στο tempo24.gr-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚδΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε νέο αποκλεισμό θα προχωρήσουν οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας το βράδυ του Σαββάτου στις 7. Ο αποκλεισμός θα είναι συμβολικός για μια ώρα, όπως έγινε και το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως εξηγεί στο tempo24.gr, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών Φώτης Γιαννόπουλος αυτή τη φορά δεν υπάρχει περιθώριο για να υποχωρήσουν. «Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να ζήσουμε… δεν τίθεται θέμα πολυτέλειας. Οι οικογένειές μας δεν θα έχουν τα απαραίτητα. Γνωρίζουν στην κυβέρνηση τα έξοδα που έχουμε; Γνωρίζουν ότι δεν είμαστε σίγουροι κάθε φορά για την παραγωγή μας ανάλογα με τον καιρό;», τονίζει ο κ. Γιαννόπουλος ενώ για την παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης στο μπλόκο είπε ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κάνει την εμφάνισή του αν και υπήρχαν πληροφορίες για παρουσία εκπροσώπων της κυβερνητικής παράταξης. Ωστόσο φαίνεται ότι την τελευταία στιγμή δεν υλοποιήθηκε κάτι τέτοιο.

Σε ότι αφορά την αναβολή της εκδήλωσης στην Πάτρα όπου θα μιλούσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και τη … φυγή του για Αθήνα, ο κ. Γιαννόπουλος είπε: «Ο υφυπουργός δραπέτευσε… Εμείς όμως εδώ. Δεν υποχωρούμε».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε επίσης